Op woensdag 24 juli 2019 zal voor de 36e keer de Vakantiejaarmarkt worden gehouden. Dit van 10.00 uur tot 18.00 uur in het centrum van Mill. Toegang en parkeren is gratis. Naast zo’n 300 marktkramen en verkoopwagens is er volop entertainment, muziek en zijn er gezellige terrasjes.

Deelnemen

Wilt u als standhouder deelnemen aan deze Vakantiejaarmarkt? Laat het dan tijdig weten. Verkopers van buiten de gemeente Mill en Sint Hubert kunnen contact opnemen met: Koolen en Koolen (www.koolenenkoolen.nl)

Belangstellende deelnemers die woonachtig of gevestigd zijn in de gemeente Mill en Sint Hubert kunnen contact opnemen met Stichting Activiteiten Mill - RKSV Juliana Mill, 0485 - 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Prijsvraag

Elk jaar is er in de aanloop naar de Vakantiejaarmarkt een prijsvraag. Hiermee maakt u kans op een staatslot en tevens geven we diverse cadeaubonnen weg. Mail uw antwoord op de vraag van 2019 voor 24 juli naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om kans te maken op de prijzen.

Vraag
Dit jaar viert RKSV Juliana Mill een jubileum. Welk jubileum?

 1. 50 jaar
 2. 75 jaar
 3. 100 jaar
 4. 125 jaar
 5. 150 jaar

Op woensdag 24 juli 2019 maken we de winnaar bekend via o.a. onze website.

Ontstaan

Sinds 1984 wordt er jaarlijks in het centrum van Mill een Vakantiejaarmarkt georganiseerd. Deze jaarmarkt is een initiatief van de Weekmarkt die tot op de dag van vandaag iedere woensdagochtend in Mill te vinden is. Zij besloten destijds om een keer per jaar de Weekmarkt extra groot en feestelijk te maken. Dat compleet met muziek, terrasjes, vermaak voor kinderen en uiteraard standwerkers en veel leuke aanbiedingen. Dat idee bleek een schot in de roos en is uitgegroeid tot een jaarlijks evenement met jaarlijks 15.000 tot 20.000 bezoekers.

Organisatie

Tot en met 2003 werd de Vakantiejaarmarkt georganiseerd door de Stichting Vakantiejaarmarkt Mill en viel deze onder de verantwoordelijkheid van de gemeente. Toen de Stichting Vakantiejaarmarkt besloot te stoppen, werd de jaarmarkt door de gemeente Mill niet langer gezien als onderdeel van de Weekmarkt maar als evenement. Hierdoor was deze door iedereen te organiseren en gebeurde dit 2 keer door een extern commercieel organisatiebureau.

SAM en voetbalvereniging RKSV Juliana zijn sinds 2006 verantwoordelijk voor de organisatie van de Vakantiejaarmarkt. Wij hebben daarbij assistentie van Koolen en Koolen, een ervaren organisatie en adviesbureau op het gebied van evenementen en jaarmarkten.

Nieuws inMill.nl

19 juli 2019

 • ’t Verzetje in Wilbertoord is blij met de aandacht voor dementie

  Mill en Sint Hubert wil een dementievriendelijke gemeenschap worden en de werkgroep: taboe op dementie doorbreken is actief om met zoveel mogelijk inwoners in gesprek te gaan over dit onderwerp.

 • Gezellige en interessante ontbijtwandeling Ondernemers Collectief Mill

  Het Ondernemers Collectief Mill organiseert jaarlijks diverse activiteiten. Soms gericht op de consument, soms op andere ondernemers en ook zijn er speciale netwerkmomenten voor de eigen leden. Zie voor hetgeen OCMill zoal doet ook de nieuwe website www.ocmill.nl.

 • Mantelzorgwaardering

  Vanaf 1 juli 2019 tot 15 december 2019 kan de mantelzorgwaardering weer worden aangevraagd. Dit is een attentie vanuit de vijf gemeenten in het Land van Cuijk, die hiermee willen laten blijken dat zij de inzet voor de medemens enorm waarderen.

 • Apollo Mill dames 1 toch gepromoveerd

  De doelstelling van de Millse Apollo dames 1 was duidelijk afgelopen seizoen, promoveren. Na eens spannend seizoen, waarin hard gewerkt werd, eindigde de dames op een tweede plaats. Dat betekende PD-wedstrijden.