Op initiatief van Stichting Activiteiten Mill was er in zowel 2016 als 2017 een dorpsquiz onder de naam Zuuk ut mar uut. Bij alle 2 deze edities waren er 50 teams waardoor er per quiz ruim 700 deelnemers actief waren. Naast vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren, moest men ook de straat op om zaken te tellen, meten en controleren.

Hier de vragen met antwoorden van Zuuk ut mar uut 2017.

De derde editie van Zuuk ut mar uut is zaterdag 5 oktober 2019. De prijsuitreiking en feestavond is vrijdag 11 oktober 2019. Inschrijven als deelnemend team kan tot zondag 22 september 2019. Check voor meer informatie de Facebookpagina van Zuuk ut mar uut of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuws inMill.nl

19 juli 2019

 • ’t Verzetje in Wilbertoord is blij met de aandacht voor dementie

  Mill en Sint Hubert wil een dementievriendelijke gemeenschap worden en de werkgroep: taboe op dementie doorbreken is actief om met zoveel mogelijk inwoners in gesprek te gaan over dit onderwerp.

 • Gezellige en interessante ontbijtwandeling Ondernemers Collectief Mill

  Het Ondernemers Collectief Mill organiseert jaarlijks diverse activiteiten. Soms gericht op de consument, soms op andere ondernemers en ook zijn er speciale netwerkmomenten voor de eigen leden. Zie voor hetgeen OCMill zoal doet ook de nieuwe website www.ocmill.nl.

 • Mantelzorgwaardering

  Vanaf 1 juli 2019 tot 15 december 2019 kan de mantelzorgwaardering weer worden aangevraagd. Dit is een attentie vanuit de vijf gemeenten in het Land van Cuijk, die hiermee willen laten blijken dat zij de inzet voor de medemens enorm waarderen.

 • Apollo Mill dames 1 toch gepromoveerd

  De doelstelling van de Millse Apollo dames 1 was duidelijk afgelopen seizoen, promoveren. Na eens spannend seizoen, waarin hard gewerkt werd, eindigde de dames op een tweede plaats. Dat betekende PD-wedstrijden.